Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след смяна на двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На стария ти мотор регулатора ти на налягането е на самата рейка на този които си сложил се намира в резервоара тоест в момента нямяш регулатор и помпата вдига 7...8 атмосвери и дави мотора но съм сигурен че маистора ти е объркал още нещо!

Comment

Ами мисля че нестава не пасват!пречи ми казанчето за хидравличното масло,но утре 6те се опитам да гопреместя колкото да влезе рейката?!А относно кубатурата и аз неисках да слагам 1.4 обаче първо не намерих друга 2ка и второ този ми излезе почти без пари!

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

а между другото от дясно на тази рейка има едно като капа4ка,да не би от там да се прави обратния бензин?
      Last edited by Exclusive; d.m.y г., 20:30.
      Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

Там се мери налягането на бензина

Comment

ясно! А защо на стария ми се намира вакуума (поне така ми казаха) една малка тръбичка излиза от там

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

утре ще пробвам да преместя казанчето на хидравликата и ще пробвам да сложа старата рейка!Дано стане и ще пиша какво е станало
          Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от Exclusive Покажи съобщение
            е какво общо може да има датчика на коляновия вал с давенето на мотора?А и аз немога да я запаля за да отида на диагностика?!
            Моя е грешката, не съм прочел правилно симптомите на колата ти! Разбрах само че като загрее гасне...
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Колега,няма как да се регулира налягането,след като маркуча са излишния бензин сте го набутали пак във входящия.Това се прави само на старите пълни дизели,ама там е съвсем друга бира!

И започни да пишеш с Ч:Ш и останалите ни хубави букви,а не с 4;6 и прочие!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

благодаря за забележката ! а това с маркуча го разбрах само че незнам дали ще стане старата рейка на новия двг!
                Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

Видях,че си се оправил още в предишния пост,ама нали и аз трябва да кажа нещо!
                  Нещо не ми се вярва да стане старата рейка,защото моторите са с други габарити,но все пак не съм капацитет по ТС.Нека изчакаме да кажат знаещите!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Видях,че си се оправил още в предишния пост,ама нали и аз трябва да кажа нещо!
                    Нещо не ми се вярва да стане старата рейка,защото моторите са с други габарити,но все пак не съм капацитет по ТС.Нека изчакаме да кажат знаещите!
                    Как с други габарити бе?
                    Нека пробва и ще разбере
                    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

да,самата рейка на 2ката е по дълга,обаче мисля че дюзите съвпадат!
                      Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от Exclusive Покажи съобщение
                        да,самата рейка на 2ката е по дълга,обаче мисля че дюзите съвпадат!
                        Джзите точно пък не му трябват.Еми тогава да си намери помпа от 1.4-ката с вградения регулатор и да си запуши 2-рия маркуч за оттока и това е...

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                          Джзите точно пък не му трябват.Еми тогава да си намери помпа от 1.4-ката с вградения регулатор и да си запуши 2-рия маркуч за оттока и това е...
                          И евтиното към което се е стремял колегата отива на кино.
                          Или нова кошница за помпата,или старата рейка с преправяне.
                          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                            И евтиното към което се е стремял колегата отива на кино.
                            Или нова кошница за помпата,или старата рейка с преправяне.
                            мога да се похваля че днес преправих реиката и колата започна да работи по-нормално!Обаче сега се получи друг проблем!Работи на много високи обороти от 1500 до 3000 стига и незнам защо!И между другото постоянно ми свети датчика на инжекциона още от преди преправката!
                            Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

Щото отнякъде може да смуче допълнителен въздух.

Comment

Мазало

Comment

Working...
                                X